Bemutatkozás

...csak egy valaki vagyok a sok közül,de ha nem lennék hiányoznék :)
Mit is mesélhetnék magamról...Budapesten élek már jó régen,szeretem a vidám dolgokata nevetést,az illatokat,a fényeket,a színeket,a növényeket,az állatokat,az esőt,de mindennél jobban a havat és a BÉKÉS BOLDOG CSODÁS KARÁCSONYT!! Soha nem kaptam sok sok díszes csillivilli ajándékot...nem az arra vágytam... (bár gyermekként ugye az volt a legmenőbb aki a leges legtöbb ajit kapta a fa alá)..nekem a díszek,a fények,az illatok,a készülődés,a csodás varázslatos karácsonyfa a karácsony,persze az eredet után:)
..és még ami fontos rólam/rólunk: 
Van egy pici nevelhetetlen fogadott fiúnk :) Mázli!
Valamint nyár óta két elkényesztetett csincsillánk!:)
...Szeretek egyedi lenni...
Sokáig keresgéltem a kreatív technikák között,sok mindent kipróbáltam már,azonban egy ideje a gyurmázás szinte mániává nőtte ki magát a mindennapjaimban.Nagyon szeretem! Nagy kihívást jelent már az is hogy,mindig új és új dolgokat találjak ki és készítsek el.Szinte minden korosztálynak szeretném megmutatni hogy bárki hordhat gyurma ékszereket.
Nagyon kritikus vagyok az alkotás terén magammal és másokkal szemben is!! Legnagyobb boldogság,amikor visszajelzéseket kapok,hogy az általam készített ékszert megdicsérték viselőjén vagy épp nagyon nagy örömet szerzett vele az ajándékozó!
Úgy érzem minden amit csinálok,alkotok vagy készítek -nevezzük bárhogy is-kicsit én vagyok,hisz benne a munkám,a türelmem,a szívem és a lelkem...
Remélem ezeket ti is eképpen látjátok.


Balázzsal már idestova 7éve nyúzzuk egymást:D:D
Ő két éve csinálta az első gyurmaságát -ami dohányos révén,mi más is lehetett volna mint hamutartó és egy cigaretta- aztán hosszú szünet,de már lassan egy éve ő is egyre többet tanul meg a gyurmázás terén és egyre többet tesz ő is a kis gyurmavilágunk apróságaiért!:)


Köszönjük hogy itt vagy és megismertél minket,reméljük sok sok szépet tudunk neked is alkotni majd.