2013. október 28., hétfő

Közeledik a karácsony :)



Bizony közeledik...ez az év is nagyon hamar eltelt :) Így hát mi is elkezdtük a visszaszámlálást "gyurmázni"


TE TUDOD MÁR HOGY MIT SZERETNÉL AJÁNDÉKOZNI BARÁTAIDNAK ÉS SZERETTEIDNEK ESETLEG MIVEL LEPNÉD MEG SAJÁT MAGAD??
Nyugodtan vázold nekünk az elképzelésed és segítünk!!

Te ki gondolod ki mit szeret mi a hobbija és mi elkészítjük!! Lehet szó ékszerről vagy evőeszközről vagy épp egy hógömbről, de akár egy gyurmából gyúrt mézeskalács házról is... mi megvalósítjuk,hogy mindenki azt kepja amit TE szeretnél neki adni a csizmácskájába vagy épp a fa alá :)
Folyamatosan mutogatunk majd  az újdonságokat is a FaceBook-on  nektek!!
Tehát ha az általunk készített gyurmaságokkal szeretnétek megajándékozni szeretteiteket,kérjük mihamarabb adjátok le nekünk rendeléseiteket,de legkésőbb november 20-ig mindenképp! E dátum után  csak a készleten lévő ékszereinkből tudtok majd válogatni illetve nem tudom 100%ra ígérni hogy el tudom készíteni amit szeretnél!!

Rendeléseiteket a michigan.evi@gmail.com címen tudjátok leadni vagy az alábbi telefonszámokon: 06-20/994-1739 , 06-20-971-0564

Kérünk benneteket,hogy a rendeléseknél figyeljetek a minél részletesebb leírásokra (milyen színben,méretben,kivitelben szeretnétek az adott ékszert vagy tárgyat) ha egy általunk már készített ékszerről van szó.akkor linkeljétek a fotóját vagy ha egyedit szeretnétek akkor képet mellékeljetek ha tudtok vagy rajzoljátok le nekünk az elképzeléseteket.
Valamint kérlek jelezzétek,hogy postai úton szeretnétek e átvenni az ékszert vagy személyesen Budapesten?! 

Személyes átvétel lehetséges : 
Árpád híd,Oktogon,Deák tér,illetve aki szeretne mazsolázni a gyurmaságink között az hozzánk is jöhet várjuk szeretettel!


A szállításról:

Magyarországi postázással a 450.-/csomag,ekkor átutalással tudtok fizetni ,az összeg beérkezése napján, de legkésőbb másnapján postázzuk a csomagot,ennek postaköltsége 450.-/csomag  gondosan csomagolva ( dobozka+ bélelt boríték) valamint ajánlva adjuk postára az ékszereket.
5000.- feletti megrendelésnél a postaköltséget mi álljuk! ( Magyarországon belül)

Ha ezekre a részletekre figyeltek akkor nagyban megkönnyítitek a munkánkat és jóval gyorsabban tudunk kiszolgálni titeket!:)

Nincsenek megjegyzések: