2010. április 19., hétfő

ismét Twilight cuccok

Amikor legelőször láttam az Alkonyatot,annyira megtetszett,hogy máris újra néztem,és ez így ment az elkövetkező pár napban...na akkor nem is hittem volna hogy nem csak én kattanok rá ennyire!
Tehát ma már mondhatni a Twilight kór nagyon elterjedt! A nagy sikerre való tekintettel hétvégén egész végig a vámpíros cuccokat csináltam:)
A kanalak,a kulcstartók illetve a hűtőmágnesek totál kész vannak már,csak a füliket és a nyakláncokat kell még össze szerelnem!
:) De belehúzok,mert a héten nagyon sokat kell még szerelnem.



Jajjj.egy gyöngyszem,csak hogy fitoktassam drótmágus tudásomat:D:D:D:D erről azt kell tudni,hogy egy nagyon kedves ismerősön (Fáni) gyűjti a szép vagy érdeke köveket! Összeválogatta a számára legkedvesebb emlékekkel bírókat,illetve a legszebbeket és mindenképp ezekből szeretett volna nyakláncot csináltatni velem! Hiába hogy én még ilyesmit nem csinálta,ragaszkodott hozzá...... Hát ilyen lett:):)

További szép estét mindenkinek!!!:)

2 megjegyzés:

Anna írta...

szerintem jó lett :)
a kanalaki is meg a "drótmágus tudás" eredménye is :)

Unknown írta...

Szia Anna!! Köszönöm,aranyos vagy!! Nem felejtettelek ám,csak történtek dolgok:(,és egyedül nem tok kamerázni is meg gyurmizni is! De majd megoldom amint tudom!:)