2010. június 23., szerda

Visszatérés!

A nagy nagy eltűnés után egy csendes kis visszatérés!! Nagyon sok minden történt és nagyon zsúfolt volt ám minden nap és minden óra és még az is lesz egy darabig szerencsére! Kezdeném azzal,hogy a JÁTÉK!!!!! Igen!! Sajnos totál nem voltam net közelben 5-5 perceknél többet és sajna elhúzódott ám nem kicsit!:( Ellenben ennek a jó oldala az,hogy mindenki kap vígaszdíjjat illetve ettől még egy valaki kikerül nyertesként holnap!!! Aztán!!: IGEN:(:( Az eperfesztivál bizony elmaradt:( de nem baj,mert majd pótolják ám! És akkor....:) Viszont! Egy neves dizájner Lakó Ákos alias redaster az én gyurma fülijeimet viszi a Volt-ra és a Balaton soundra is:) És ennek nagyon de nagyon örülők ám több okból is!! 1. Ő nagyon nem kezdő ebben a műfajban és nagy elismerésnek veszem hogy tetszenek neki a dógaim! 2. Ezzel valamilyen szinten elégtételt érzek a miss Theia anno-beli bunkó rágalmain:) Miszerint én őt koppintom:D:D:D:D Hát nem tudom! Figyelmetekbe ajánlom az ő dolgait és árait...:) Na de mindegy is! Én nagyon örülök a kis sikereimnek is!!:) Feldobok néhány képet,amik mostanában készülgettek megrendelésre:)
Remélem tetszeni fognak ezek is!?:)






6 megjegyzés:

Bogi írta...

Imádom ezeket a kutyákokat. :)
Az árudához meg gratula. Nagy elismerés. ^^

Susu írta...

Örülök, hogy visszatértél! :)

Pinklady (-édi-berny) írta...

szia Drágám!! már ideje lenne bemennem hozzád!!!!!!!!!!!!!! csak idöhiányban szenvedek!!! :( vigy magadra millio puszikaa

Ramimami írta...

Nagyon csinik a cuccaid. Lehetne a betűszínt kevésbé neonosra? Majd kiszívta a szemeimet.
Irigykedőkre meg rá se ránts.

Unknown írta...

Mennyire arik vagytok!!:) Köszönöm köszönöm!!:)
Mirci! Igen a kutyik egy leányzónak készültek meri ilyen kutyusuk van:)És nagyon örültem hogy tetszett neki és a párjának:)
Susu,köszönöm! Örülök hogy figyelsz:)
Börnikém!!! Hát igen!!! Nagyon haragos leszek lassan:)
Ramimami!! Rendben! akkor kicsit sötétebb zöldre veszem a figurát:)
De jó hogy te is itt vagy és kuksizod amiket csinálok! Köszönöm nektek!!!

Minna írta...

Nagyon édesek lettek :)

Mennyiért csinálnál nekem egy bedugós vagy lógós kutyamancsos fülit? *.*