2010. szeptember 14., kedd

:( egy kis panasz!

Aki már jobban ismer,az tudja hogy van egy lány aki gyurmákat is készít,aki engem kb 2 éve már megtalált egy nem épp kedves hangú levéllel hogy én őt másolom és hogy milyen semmi vagyok meg hogy mások ötleteit lopkodom stb... Ő Theia. Azt tudni kell előzményként,hogy elkészítettem anno egy tanga bugyis fülit,amit egy barátnőmmel ötöltünk ki. Erre írt egy igen bunkó hangvételű levelet nekem,hogy én őt koppintom és hogy annyi agyam nincs hogy saját magamtól találjak ki bármit is stb... ez baromi rosszul esett, egyrészt,mert nem is tudtam hogy ő a világon van,más rész a levele stílusa miatt! Írtam neki egy válasz és én ott le is zártam...

Nos! Ismételten kifogott magának és rajtam ércelődik pár kedves hozzászólójával.
Szerintük a Theia gyurmás fülijei jobbak,szebbek,és nem olyan ovisak mint az enyéim!
És leginkább ezen akadtam ki!!! Sem én nem érzem magamat ovisnak -akkor sem amikor épp a kedvenc tekis fülim van a fülemben,sem titeket nem tartalak ovisnak akik ezeket a cukikat veszitek!!! Aki kíváncsi az ő kommentjeire katt IDE.
Sokan vannak a gyurmások között akik elkészítik az általam készített figurákat de én is kezdjek el velük bunkóskodni???
Akinek van ehhez kedve tehetsége,kézügyessége,türelme az mind meg tudja csinálni,akkor meg miért kéne bárkit is bántani?? Nem értem én ezt!! Én a saját és a TI örömötökre gyurmázom! IMÁDOM és ezt senki sem veheti el tőlem! VÉGRE azt csinálom amit szeretek,miért zavar ez bárkit is?? Mamám egyszer azt mondta: a rosszindulatú ember a saját életét keseríti meg! Jó ez neki?
Írtam neki egy kommentet az oldalán,és én itt szeretném le
zárni mit gondoltok ti erről??

13 megjegyzés:

Bogi írta...

Jajj. Mindig gyűlölöm az ilyet, hogy ha valaki úgy érzi, hogy lopják, akkor írogat a blogjára, a "hívei" meg mennek nyalizni, hogy márpedig te vagy a jobb és blablabla. Sokan vagyunk úgy, hogy hasonlót gondolunk ki. Engem is ért még régebben vád egy pályázatot illetően, hogy jó lenne, ha nem lopnék. A válaszom csak annyi volt, hogy nézze meg én egy héttel hamarabb töltöttem fel a munkám, mint ő. Szóval én nem fogok mocskolódni egyik oldalra sem. Szeretem a munkáid, és van ismerősöm, hogy totál ugyan ilyen dolgokat készít, mint te, mégsem húzok egyik oldalra sem, vagy uszítok. Butaság lenne. Szeretem a munkáid, aranyosak, szóval szerintem csak csináld. :) Alkoss kedvedre.
A másik blogot megnéztem, és nem értem hogy jön oda a mocskolódós hozzászólás, mert semmilyen előzmény nem látható. Ha törölte, akkor még gáz is a dolog, mert a kritikát is viselni kell szerintem. Lényeg, hogy szerintem zárd le. Tudod, okos enged. :) Te boldog vagy azzal, amit csinálsz, mi boldogok vagyunk, hogy csinálod. :) Más nem érdekes. :)

Névtelen írta...

Szia!

Megnéztem a másik hölgy ékszereit, van egy-kettő ami hasonló a Tiedhez, de látszik, hogy nincs neki olyan fantáziája, mint neked (legalább is ebben gyurmázásban).
Ne add fel, ne is foglalkoz ilyen rosszindulatú emberekkel. Szerintem vagyunk jó néhányan akik imádunk Téged is és a munkádat is.

Kata Szegedről.

dyna írta...

Nyugalom Évi! Értem én, h dühítő a mocskolódás meg az egymás támadása és nehéz érintettként higgadtan reagálni (épp azért tudok ilyen hűűűde bölcs sorokat írni, mert én külső szemlélődő , de javaslom, vegyél egy nagy levegőt, számolj el 10-ig, aztán ha még kötözködik, kaksi le! ;) Én sem értem, h jött oda Rád vonatkozó rész, de hát ez már nem is nagyon fog kiderülni.
Igazából érthető szerintem, h mindenkinek van kedvence vagy kedvencei és az ő munkáit tartja a legjobbnak. Az ide látogatók nagy többsége valószínű a TE kezed munkáit szívlelik a legjobban, azt hiszem, nem nagyon tévedek. Lehet, h ha Gizikét látom meg elsőnek (szívből remélem, nincs Gizike nevű gyurmás, csak mondtam egy nevet), őt "támogatom" most, nem tudom. Nem gyurmásként könnyű ide vagy oda állni. Persze ettől még eszembe sem jutna ezt vagy azt itt fikázni, max. magamban somolygok egy-egy jót, ha valahol "szembejön" az ő alkotásuk.


Ha valaki csak azt látja, h Rózsaszínpárducot meg Fülest meg mit tudom én, mit csinálsz és ebből arra következtet, h te mennyire gyerekes vagy, hát tessék. (rögtön beugrott a "ha valaki felnőttként is szereti a meséket, az mennyire gyerekes" idiótaság, mint párhuzam, bár az még talán "helytállóbb" megközelítés, itt akárhova lesel, látszik, h mi mindent készítesz még ezek mellett, mindegy)

Szóval nyugi, nyugi, nyugi! Ügyes gondolat volt ez a találkozzatok és beszéljétek meg, mert úgysem lesztek puszi pajtások (ahogyan sztem a többi gyurmás sem, csak semlegesen elviselik egymást, de ez abszolút érthető, ki nem akar a legjobb, legegyedibb, legkülönlegesebb, leginkább újító lenni a saját területén?!?), de lecsillapodhatnak a kedélyek és mindenki söprögethet tova a maga háza táján...

(Hétvégén lehet, h kilesek Gubára, ha így lesz, mindenképp támadok nálad is! ;) Szép estét, puszi)

Theia írta...

Itt megtekinthető az állítólagos vádaskodásom, miszerint én azt állítottam nyilvános fórumon, hogy Michigan másol:

http://kreacuccok.freeblog.hu/archives/2009/04/21/Otletlopas_-_masolas/

Zazie írta...

De én ezt azért nem értem, mert az a bejegyzés nem is egy gyurmás ékszerről szólt, és egy kommentelő fogta magát és beírta, hogy te mennyivel jobb vagy, Theia meg meg merte védeni magát, és akkor most azt mondod, hogy ő támadott meg téged? Érdemes lenne akkor még egyszer elolvasni a linkelt posztot...

Unknown írta...

Kefdves Zazie! Egyértelműen Theia gyenge minőségűnek tartja az általam készített ékszereket.(theia bejegyzése a blogján 11én 14:04kor) ezen kaptam fel a vizet! Jelenleg Magyarországon a FIMO gyurma a leg jobb minőségű!! ÉN ezt használom.Neki is annyiba kerül mint nekem,és én pluszba megveszem a FIMO lakkot is hogy tetszetősebbek legyenek az ékszereim és tudom 900ért adni,mert nem pusztán a lehúzás a cél! Végül is a kínai gagyit is el lehet adni persze azzal kevesebb embert lehet butítani,a haszon pedig ugyanúgy meg van. Viszont én jobb áron adom és nagyobb az a réteg aki elégedetten tér vissza újra és újra! Tehát hangsúlyozom engem ez húzott fel,hogy milyen jogon jelenti ki ő hogy én gagyiból dolgozom!!! Ennyi!

Kedves Mirci,Kata és Dyna!!
Persze jobb ha figyelmen kívül hagyom,de ennyi szerintem kell,mert hiába hogy nem ismernek az ő hozzászólói,csak ne az a kép alakukjon ki hogy Theia itt a gyurma mindentudója a többiek meg gagyiból dolgoznak. Mert erre hárklis vagyok! Kisérleteztem én eleget meddig égessem hogy lakkozzak stb.:)
De pont le... mert az elégtétel nekem már meg volt.:Ö
Puszillak benneteket.

Edits Konditori írta...

Tudom,hogy könnyü ezt mondani,de ne foglalkozz vele!!Szerintem senki nem csinál ennyi külömbözö fajta gyurmás ékszert mint Te.Rohadt sok van a blogodban.Azt,hogy ki másolt kit és hogy,az meg azért röhejes,mert már egyszer feltalálták a spanyol viaszt.Mindenki valakiröl veszi az ötletet,elég ritka,hogy az embernek csakúgy kipattan egy szuper ötlet a fejéböl.ès ha ki is pattan akkor is van más akinek ugyan az az "egyedi ötlet" pattan ki a fejéböl.Annyira senki sem egyedi.Amúgy nekem is van egy bugyis fulbevalóm.Csak éppen Svédo.-ból...ennyit a világon egyedülálló bugyis fülbevalókról...

Unknown írta...

Kedves editspyssel!!

Örülök hogy itt vagy és hogy hozzászóltál a témához! Köszönöm! Teljesen igazad van! Pont ma beszéltem egy legjobb barátommal és ő mondta pont ezt és épp így ahogyan te:) Szerinte azért van ez még terítéken,mert ezt a spanyol viasz teóriát nem fogja fel a Theia ,mert csökönyösen ragaszkodik a "másolás"-hoz. Persze ha másoltam volna róla,akkor több ismerősön szerint is van annyi eszem hogy én is odabiggyesztek valami dekoros csilli villi cuccot:D és milyen igazuk van! Mindenképp az lett volna a cél hogy fölülmúljam:) mert versenyezni szeretek:)
Szóval köszönöm neked a véleményt és hogy nézelődsz nálam! Várlak vissza:)

Pinklady (-édi-berny) írta...

Nekem a Te munkaid a legszebbek, legjobbak :)
ez az egesz dolog olyan gyerekes!!!
Meg nem nagyon nottek fel, es nem e vilagban elnek... koppintas minden , az egesz vilag!!! mit varnak-akarnak?? nem is ertem!! ne foglalkozz veluk, sz@rd le h ki mit mond, a lenyeg h sokan mennek, keresnek, es vasarolnak Nalad, a tobbi le van trutymozva!!!!!!!!!!!!!!!

puszillak millllioszor

Névtelen írta...

Szia! Én már jó három hónapja, hogy a blogodra találtam. Sokszor nézegetem, ámulok, bámulok. Nagyon nagyon nagyon tetszenek a munkáid, téged tartalak az egyik legjobb gyurmásnak!!! Bár már Theiával is találkoztam és az ő alkotásai is tetszenek, a tieidből árad a szív és lélek. Látszik rajta, hogy minden szereteted és kreativitásod beleadod. Ne törődj az ilyesmivel, ne veszítsd el a kedved. Sajnos a gyurmás pályafutásom során én is belefutottam egy ilyen személybe, aki aztán a rajongói körével jól kicikizte a munkáim. Hát nem tudom mi örömüket lelik ebben, de neked csak azt tudom tanácsolni, hogy csak így tovább. El sem tudom képzelni, valaki hogy tud ilyen nagy mennyiségben, ennyi gyurmát legyártani, mint te. Elképesztő vagy :) és nagyon tehetséges, szóval ne is figyelj oda az ilyesmikre, csak így tovább! Alkoss szívből, ahogy eddig is!!!!

Üdvözlettel: Hegyikristály

Unknown írta...

Kedves Hegyikristály!

Nagyon köszönöm a hozzászólásod,véleményed nagyon sokat jelent nekem,mint mindenki másé is persze!!:)
Hosszasan lehetne erről beszélni hogy ki miért milyen...stb.
Akárhogy is fáj bármelyik gyurmásnak, nem ők sz... a spanyol viaszt,már csak azért sem,mert van egy hölgy az én társaságomban is aki rátalált a cuccaimra és mosolyogva közölte ezeket már mind megcsinálták ezelőtt kb 20éve! Akkor is nagy ász volt ez a gyurma,most is az! De véleményem szerint aki a mai gyurmások között nem arra törekszik,hogy szebben kidolgozott és színesebb valamint szebb legyen a sajátja mint másé,az nulla! Nos egyértelmű hogy nem magamat tartom ennek:):):) és olyan jó amikor mondja egy egy vásárlóm : Jujjjj ezek sokkal jobbak mint...(tudjuk ki) na ez az elégtétel a pocskondiázásra:)
Köszönöm hogy itt vagy!:)és gyurmázz te is tovább és sokat:) Olyan nagy öröm:) Puszi

Unknown írta...

Én még csak most találtam rá a blogodra, de már pár hónapja terveket készítetek a friss hobbimnak a gyurma ékszereknek, és meg kell hogy mondjam a South Parkot én is megálmodtam, a rózsaszín párduccal együtt...Még sem kezdek el kiabálni, hogy kiloptad az agyamból. Ez olyan gyerekes, szerintem egy kezdő vagy haladó fejében az ilyen mesefigurák egyaránt megfordultak! Én megnéztem a másik gyurmás oldalát...Hát nem tudom, szépeket készít mégis a Te munkád jobban tetszik, azért mert van jó sok válogatni való, fantázia dús, és sok egyedi darab van köztük. Neki az ötvös munka jobban áll. Ja! És még nagyon fontos, te az örömödért csinálod, ő ezek szerint a pénz miatt, ami egy idő után tucattermékké fog változni azt ember keze alatt.
A másik amit nem értek nála és nálad sem: attól, hogy megveszitek a legdrágább lakkot, meg gyurmát, az nem feltétlenül a legjobb minőség! Persze a jó anyag nagyon fontos de most egy 50 Ft-al olcsóbb az már kukának számít nálatok? Én kétféle gyurmával alkotok a formival meg valami remo-hobbis cuccal. Kiválóan lehet vele dolgozni, gyönyörű színei vannak, és decopues ragasztó-lakkal lakkozok. Nem a leggagyibb gyurmát kell megvenni persze, de egy középosztályú is tud szép lenni és minőségi egyben. Na csak ennyit szerettem volna mondani.
További sikeres gyurmázást!

Névtelen írta...

Ne foglalkozz velük Évi; nem ér annyit! :)
Én már így is csodálód vagyok, ahogy sokan mások. Puszi: Ancsa