2010. november 15., hétfő

Egy kis beszámoló a Kézműves Vásárról

Nagyszerűen éreztük magunkat! Külön öröm volt amikor azzal léptetek hozzánk,hogy tavaly vásároltatok az ékszereimből és hogy meg vagytok elégedve illetve hogy a gyurmáim miatt jöttetek! KÖSZÖNÖM NAGYON!! Tényleg sokat jelent nekem,ha elégedettek vagytok az általam készített apróságokkal,hisz a kedvező ár mellett ez a fő számomra. A másik ami szuper volt,hogy több kedves blog olvasóm is meglátogatott így már személyesen is megismerhettük egymást!:) Ez is szuper volt. Egy szóval nagyon sok volt az ismerős arc,a visszatérő "gyurma rajongó"! ...és sikerült most is újat mutatni úgy érzem! Ja és amit észrevettem,vagy javul az arcmemóriám,vagy pedig jó sokszor tértek vissza hozzám:) Üzenném mindenkinek,hogy igyekszem a megrendelésekkel!! Próbálok mindent mihamarabb elkészíteni! Amire egy kicsit (rossz májúan) -hogy is mondjam- "tetszett" kézbe vehettem egy két kolléga által készített gyurmaságokat,amit történetesen javíttatni szerettek volna,de a kivitel miatt lehetetlen volt! Ez az amit mindig is említek! Hogy nem mindegy hogy pikk-pakk megcsinálok valamit,vagy kicsit többet időzök vele és az maradandóbb is lesz! :) No de,nagy munkában leszek ezen a héten is,tehát lehet,hogy megint csak képeket dobok fel és nem jártatom a lepcses számat:)

Közeledik a hómanusok,a Mikú,Rudolfék, az Angyalkák és a mézeskalácsok ideje:)







7 megjegyzés:

Névtelen írta...

jajj,a karácsonyfaégök nagyon tutik lettek:)

Pinklady (-édi-berny) írta...

csütörtökön megyek, és akkor megbeszéljuk a dolgokat, amiben tudnék segiteni Neked!!! puszaaa

Unknown írta...

Hűűűű!
Angyalkát is szeretnék arany hajjal! :)))

daire. írta...

az égősor tetszik a legjobban. :) Óriási!

Rita írta...

Örülök, hogy személyesen is megismerkedhettünk! :)
Pont a lila kis kesztyű van a fülemben ma :)

Unknown írta...

Rendicsek Bery!! Holnap megdumáljuk,mikor hogy sbt!
Dius! Ha szeretnéd,befotózom neked a többi angyalkát is:)
daire én is imádom az égősorosat.most készül egy nyaki is majd belőle!
Kedves Rita,én is nagyon örülök! Jó volt a kis csevej! Remélem lesz rá még alkalom:) Örülök,hogy így tetszik a fülim! Viseld egészséggel!
Örülök,hogy ezek is elnyerték a tetszéseteket! Nagyon nagy munkában vagyok most is,egész nap gyúrtam:) Ezeket is hamarosan feldobom:)
Puszi nektek addig is

Unknown írta...

Náná, hogy érdekelnek az angyalok! Imádom őket! :))