2010. december 6., hétfő

Hírek

Remélem mindenkinek jól telt a Miku ünnep és senkinek sem maradt üres a csizmácskája! Újabb adag megrendelés került a kezetekbe illetve ismét rengeteg fülit választottatok magatoknak vagy ajándékba! Remélem minden ajándékozott nagyon boldog lesz! A teljesség igénye nélkül mutatok pár kívánságot! (sajna nem mindről készült fotó aki hétvégén vette át,ezért kérnélek benneteket,ha nem gond küldjetek fotókat aki nem látja itt az övét és nem harizna ha megmutatnám az övét is:) )



Végezetül::) Hozzánk is jött a Mikulás:) Kétségtelen!!! Az idén is Mázli volt a legjobb gyerek:) ö kapta a legtöbb ajándékot!:)





glitter-graphics.com

Mint azt már tudjátok,kint leszünk a gyurmaságokkal a Mikulásgyár mellé szervezett GOUBÁS karácsonyi bazárban!
INGYENES koripályával,koncertekkel és folyamatos programokkal várnak benneteket a szervezők,mi készítők pedig igyekszünk a legszélesebb körű illetve a legegyedibb ajándéknak valókkal kedveskedni nektek!:) Részletes info ITT!!

A MICHIGAN GYURMA DESIGN pedig!!!
Folyamatosan megújuló akciókkal vár téged is!!!
Minden kedves vásárlóm ( értéktől függetlenül ) ajándékot kap az első hétvégén! ( DEC. 9-10-11-12 )
Természetesen ezen a helyszínen is szeretettel fogadjuk a megrendeléseket illetve itt is lehetőség van az ékszerek méretre igazítására,vagy ha esetleg kombinálni szeretnéd ( felemás füli,vagy füliből lánc stb... ) erre is lehetőség van!:)

VÁRLAK TEHÁT SZERETETTEL!!!

Nincsenek megjegyzések: