2011. március 14., hétfő

Újra itt!

Elnézéseteket kell,hogy kérjem a kis eltűnésért,de remélem már minden rendben lesz!:)

Többetektől kaptam emileket,és igyekszem folyamatosan mindre válaszolni!!
Viszont többen írtatok egy témával kapcsolatban,erre most itt szeretnék válaszolni!
TEHÁT:

Többen írtátok,hogy az először nálam látott gyurmaékszereket(figurákat) illetve technikákat egyre több helyen látjátok.
Ennek az az oka,hogy egyre több embernek jön meg a kedve a gyurmázáshoz,amivel semmi baj amíg a saját ötleteit a saját kreativitását használja,de sajnos sokan nem így dolgoznak!
Itt most nem a fánk,süti és a muffin formákról beszélek!! ( ám azokat is sokan előre gyártott sablonokkal és nem az ő kezük által készített gyümölcsökkel készítik:) ezeket én mind szabad kézzel teszem)
Én is találkoztam már olyannal hogy elkészítek egy egy új figurát és feltöltöm ide vagy facebookra és ez után egyik-másik gyurmás kollegina ellopja az ötletet és feltölti a sajátjához,hogy az ő egyedi ötlete és mégcsak meg-sem említi,honnan van a dolog!
Akadt több olyan is aki kicsit sunyit közelített meg engem és szinte a képembe mosolyogva lopkodta /lopkodja az ötleteimet! Szerintem ez a leg gusztustalanabb dolog,nagyon utálom a mellé beszédet! Én nem töltök sok időt a gép előtt és márcsak azért sem nézegetem a kolegnák oldalait,mert pontosan tudom kik azok a sunyik,akiknek ez teszi ki egy csomó idejét.Egyik nap végigböngészik a gyurmás oldalakat,másik nap meg" alkotgatnak" vagy összecsapnak valamit ami nem olyan mint annak a munkája akitől koppintotta!:) Ha már másol tegye azt jobban vagy inkább sehogy!
Na még ez sem zavart annyira eddig! ...és hagyján hogy lopja az ötletet,de még ott is akar vele érvényesülni ahol én eddig is tettem! Na ez az ami már aztán tényleg!!!!!!! Azért,hogy valóban azt csinálhassam amit imádok ebben nekem már nagyon sok évem,éjszakám és pénzem van benne! Egyszóval rengeteget dolgoztam azon,hogy tényleg azt csinálhassam nap mint nap amit szeretek!
Rengeteget kutattam és érdeklődtem a rendezvények után és pofátlanság azoktól akik az én ötleteimmel akarnak érvényesülni az én oldalamon feltüntetett rendezvényeken!
Eddig nem voltak emiatt nagy balhéim,mert tényleg én nem támadtam senkit,de most leszerződtem egy nagyobb céggel,aki minden ékszeremet elkészülés sorrendjében archiválja és nagyon jól nyomon követi a dolgokat!:)
Szóval ezzel nem is kell már mérgelődnöm!:) Innentől magára vessen aki lopkod:)
Viszont hiszem és tudom,hogy TI akik már tőlem nyertek vagy vásároltak ékszert,ti mind tudjátok,hogy mennyire odafigyelek a legapróbb részletekre is! Csak olyat adok ki a kezemből,ami valóban a legtöbb ami tőlem telik és benne van szívem-lelkem mindben!:)
..és mindezek mellett az árak talán nálam a legkedvezőbbek,de mint már sokatoknak mondtam : én annak a híve vagyok hogy minél többe elérhessétek az ékszereimet és nem pedig a minél nagyobb haszon:) Nekem az egy plusz nagy dolog,hogy egyre több felé találkozok már egy-egy általam készített darabbal!!

No remélem minden e témájú emilre sikerült ebben a szösszenetben válaszolnom:)

Akkor mostantól vissza a régi kerékvágásba! Jöjjenek az újdonságok,a szépidő stb....

JÁTÉK!!!!!!!! Facebookon várlak titeket egy jó kis játékkal,amiben málnát vagy szedret nyerhettek!!:)


Ui.:Itt kérném a gyurmás kolleginákat,hogy akinek nem inge ne vegye magára akinek viszont inge az viszont jól gombolja magára és gondolja át hogy ki tud e belőle gombolkozni!!:)

3 megjegyzés:

Pinklady (-édi-berny) írta...

jaaaj véégre Évikém h itt vagy!! annyira de nagyon aggodtam már miattad!!!!!
mikor tudnánk már összefutni???

ISTENEM MILYEN SOK GERINCTELEN EMBER VAN!! DE NEM SZABAD FOGLALKOZNI VELÜK!!
A LÉNYEG H TE TISZTA VAGY, ÉS CSODASZÉP SAJÁT KEZÜLEG GYÁRTOTT ÉKSZEREKET KÉSZITESZ, AMIK CSODA-GYÜNYÖRÜEK!!!!

SOK SOK PUSZII

Unknown írta...

Puszi Börnikém!!!:)
Beszéltük a múltkor hogy mizu volt:) Már remélem minden okés lesz!:)
Hát... mikor??? Majd megoldjuk a talit;)
Nagyon köszönöm a védelmet;) és a dicséreteket is! Imádalak!:)
Sok pusza neked!!!!!!!

Pinklady (-édi-berny) írta...

:) :) pusz pusz