2011. november 8., kedd

Örülök,hogy hiányoltatok:)

Pusza és nagy ölelés mindenkinek!!:)
No,hát itt vagyunk megint!:) de még nem tudok teljes gőzzel lenni,mert miért is menne minden úgy ahogy szeretnénk??
nagyon sokat dolgoztunk és néha kezdett a sírás kerülgetni:) összenézni mit rendelt ki és hogy minden megvan e utána fotózni,majd küldeni emilben a fotót,lelevelezni a címet meg ilyenek,majd postára csomizni.... többféle rendszert is igyekeztem kidolgozni,hogy zökkenőmentesen menjen,de ha egy néma kamerával visszanézném= bolond mérgezett csaj jobbra balra nyúlkál/kapkod vagy épp szaladgál saroktól sarokig:) Mókás volt! Igyekeztem az emileket is rendbe rakni,és már csak pár van ami tegnap jött,de tegnapra ismételten lebetegedett a bal szemem,és kész vagyok tőle! Nagyon úgy néz ki,hogy szemészet lesz belőle,mert nagyon nem bírja a terhelést ez egyértelművé vált bennem:(Sok megrendelést fotóztam is és ma is még ezt teszem,bár az előbbi oknál fogva megint sajna nem teljes gőzzel,de igyekszem!!

Láttam gondok vannak ezzel a topkövetősdivel!! Tényleg nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy ne bosszantson Lájkokkal csak azért hogy előrébb kerüljön!!
Hangsúlyozom!!!! Nem minden lájkért ad a rendszer pontot így felesleges,valami szerint szabályozza melyikért ad és melyikért nem!
Majdnem kész van ennek a"játéknak" a leírása/szabálya/részvétele is,de ha továbbra is ezt tapasztaljuk,hogy tényleg boldgk boldogtalan "a" betűjét is LÁJKOLGATJÁTOK ezzel bosszantva másokat,akkor kénytelenek leszünk elhagyni ezt az alkalmazást!!
Ma este felkerül egy újabb SZÍVÜNKNEK NAGYON KEDVES JÁTÉK és remélem holnapra már jól leszek,hogy írjam nektek ide a többi változást!:)
Ismét pici türelmet kérek az emilekre,de sokáig nem tudom a monitort nézni,így többször ülök ide csak pár percekre!

Köszönöm,hogy olvastad ezeket a fontos kis infókat!!:)

Nincsenek megjegyzések: