2010. március 12., péntek

Elnézést!!

Szeretnék mindenkitől elnézést kérni hogy még nem számoltam be a múlt 7végéről....
Kicsit el is fáradtam és persze sok sok extra pik-pakk megrendelés is befutott ez volt a kásás oka!


Tehát!!
Szombaton ugye bent kaptunk helyet,mellettünk a merített papírosok(nagyon nagyon drágán adták a merített papírt nálam 165.-/ ív náluk 300.-/iv volt! :( ) másik oldalon nagyon szép fa háncs és kéreg virágosok,szemben pedig egy igazi hímes tojásos néni volt! Két állványon voltak a fülik ( 1. sütik,nasik,kajcsik és gyümölcsök. 2. csajosak,állatosak Alkonyt-osak ( Twilight ) és minden más)
Szóval szombaton kb. 10 percet tudtam csak pihenni,mert folyamatosan összeszereltem! Bazsi kb 15 percenként közölte hogy ez is elfogyott,az is elfogyott.... szal szereltem mint a gép!
Szombat éjszaka még gyurmáztam... barikákat,kígyókat,békákat és Alkonyatosokat.
Vasárnap kicsit lazább volt,de szintén szerelgetnem kellett.
A régebbi már nem oly trendi figurákból csináltunk zsákbamacskát, amiből csupán pár zacsi maradt:) nagy sikere volt azoknak is:)
Szóval sokan sokan voltatok mind kedvesek és aranyosak,soha nem kaptam ennyi dicséretet és a legjobb hogy volt aki 5 éves volt,volt aki 80,akadt persze tanuló vagy ovis,de még rendőr vagy hivatalnok is akinek elnyertem tetszését! Nagyon köszönöm!!! Ez nagy erőt ad a további gyurmázáshoz ám!!
Tehát összefoglalva,megismertem sok sok kedves embert,néhány szintén alkotót és
( remélhetőleg ) viszonteladót! Számításaink szerint közel 160 pár füli talált gazdára csak azon a két napon!!!!!!!

Szeretettel várok vissza minden kedves érdeklődőt vagy vásárlót és persze kíváncsi vagyok a visszajelzésetekre is!!!!!


Remélem holnap lesz időm elmenni elemért,és akkor képeket is tudok nektek mutatni a legújabbakról! ( sajnos a vásáron egy sem készült:( szombaton elfelejtettük elvinni a gépet,vasárnap pedig fotózni felejtettünk el :( )

Hát tényleg köszönök mindent!!!Jó éjt nektek!!

1 megjegyzés:

Pinklady (-édi-berny) írta...

JUJJJ DE JOO, JUJJ DE JOOOOO!!!! HÁT PERSZE, H NAGY VOLT A SIKERED!!! EZ TERMÉSZETES!! NAGYON ORULOK NEKI!!!! É SKÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉSED :) REMÉLEM MEGBOCSÁJTASZ BUNOMÉRT , AMIERT NEM MENTEM...SAJNA MEG IS BÁNTAM MÁR!!! :( PUSZILLAK LESZ IDÖM DRÁGÁM IGÉREM MEGYEK!!! SZERINTEM JÖVÖ HÉT CSÜT, VAGY PÉNTEK SULI UTÁN!!!! PUSZILLLAK VIGY MAGADRA