2010. szeptember 9., csütörtök

Pót beszámoló

Szóval!! SAVARIA Fesztivál: Hihetetlen élmény volt!!!!! De kezdem az elején! Hajnalban elég kómásan indultunk és olyan 6 óra felé már ott is voltunk talán ez volt az első rendezvény ahol nem akadékoskodó szomszédokat kaptunk:) Hát kipakoltunk és jöttek,jöttek a vásárlók! Természetesen itt is mindenki nagyon kedves és szimpatikus volt!!! Olyan helyes csajszikkal találkoztunk,és persze a türelmes bólogató pasikkal,de mintha itt több lett volna az a pasi akinek talán egy picit tetszenek a fülijeim:) Ami még csúcsszuper volt az az hogy a kis pólyástól kezdve a nyugdíjas házaspárig mindenki római viseletben volt!! El is terveztük Enikővel,hogy jövőre mi is beöltözünk mindenképp!!:) Egész nap jelmezes katonák,királyok,zászlódobálók(ezek voltak a kedvenceim!!!) lövöldözők,ágyúzók stb. jöttek mentek! Már az első nap is elhúzódott a bazár:):) hajnal fél egyig válogattak a csajok:D Köszi köszi nekik is és persze minden kedves vásárlónknak! ...és mindez folytatódott szombaton és vasárnak is! A szállás nem volt a fénypont de arra amire kellett (ALUDNI VÉGRE) arra teljesen jó volt. Egy mondattal: NAGYON NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT ÉS KÖSZÖNJÜK A SZOMBATHELYIEKNEK AZ ÉLMÉNYT!!!

( sajnos nem tudok feltölteni valami miatt videókat,de utánajárok hogy miért nem és megoldom:) )

Zsidó Nyári Fesztivál: Hát.... kicsit többet vártam,mert ugye nagyon nagyon volt hirdetve,de nem... Persze a vasárnapi nap a GOUBÁK csúcsa volt mert ugye akkor a fesztivál is hozzátette a népét a rendszeresen Goubázókhoz!Az utolsó napot viszont elvitte az eső és sikerült jól megfáznunk!:)

Na és múlt héten szombaton tartották az UNILEVER Családi napot!
Immár hagyományképpen,:) minket hívnak a kézműves sátorban a foglalkozások tartására!
Idén is mint mindig a decoupage kép készítés volt a nyerő. Nagyon nagyon sok szép munka készült és már sok sok tapasztald kézműves ismerőssel találkoztunk. Szinte régi barátok,akikkel még 3 éve az első általam tartott alkalommal ismerkedtünk meg.Remélem most is mindenki ugyan olyan jól érezte magát mint mi.
...és persze nem hagytuk ki most sem az arcfestőket:)
Ági barátnőm (aki anno beprotezsált az Unileverhez) kicsi lánya és fia csúcsszuper lett így festve( persze Geri és Panci mindig szuperek:) ) Balázs... nos hát... jól áll neki csak egy kicsit sápadtka:D:D:D



Egy kicsit az épp futó projektekről:) Rengeteg új ötletem van,igyekszem szépen sorban megvalósítani mindet ,elkészíteni a megrendeléseket illetve kezdem a karácsonyi manómunkát is:D Mert szerencsére tavaly sem tudtam annyi karis fülit gyártani amennyit hordtatok/ajándékoztatok!:) Szóval meló van ezerrel,pedig azt hittem hogy egy kicsit lazíthatok!


3 megjegyzés:

dyna írta...

Most már valamikor tényleg elmegyek vmi vásárba, ahol ott vagy, aztán jól meglesem a szépségeket, biztos van olyan, ami rám vár! ;)
És rájöttem, még nem is láttalak lógós füliben! Te tetszik, tessék hordani! :D
Jó munkát, puszi!

dyna írta...

(nálam 7:44-et ír ki időnek, pedig 16:44 van:))

Unknown írta...

Pusszantás Dinám!! Hát igen,régen jártál már felém:)Remélem minden okés veled?:)
Hordom a lógósokat:) hordom!! Kukkollak téged is ám,szóval tessék töltögetni meg dolgozni:)
Puszillak!!!
..Ja igen,az órám... hát... minden nem lehet tökéletes:D