2012. október 19., péntek

Kopogtat a Karácsony!



....bizony kopogtat,legalábbis nálunk!:) 

Mint azt sokan tudjátok sokszor csúszunk el időben most hellyel közzel jól állunk,és bízom benne hogy így is lesz.Így ha az általunk készített gyurmaékszerekkel szeretnétek megajándékozni szeretteiteket,kérjük mihamarabb adjátok le nekünk rendeléseiteket,de legkésőbb november 20-ig mindenképp! E dátum után  csak a készleten lévő ékszereinkből tudtok majd válogatni!

Rendeléseiteket a michigan.evi@gmail.com címen tudjátok leadni vagy a 06-20/994-1739 -es telefonszámon.

Kérünk benneteket,hogy a rendeléseknél figyeljetek a minél részletesebb leírásokra (milyen színben,méretben,kivitelben szeretnétek az adott ékszert) ha egy általunk már készített ékszerről van szó.akkor linkeljétek a fotóját vagy ha egyedit szeretnétek akkor képet mellékeljetek ha tudtok vagy rajzoljátok le nekünk az elképzeléseteket.
Valamint kérlek jelezzétek,hogy postai úton szeretnétek e átvenni az ékszert vagy személyesen Budapesten?! ( Árpád híd,Oktogon)


A szállításról:

Kérhetitek UTÁNVÉTEL az ékszereket ennek postaköltsége 1170.-/csomag illetve kérhetitek ÁTUTALÁSSAL fizetve ekkor az összeg beérkezése után küldjük a csomagot,ennek postaköltsége 450.-/csomag mindkét esetben gondosan csomagolva ( dobozka+ bélelt boríték) valamint ajánlva adjuk postára az ékszereket.

Ha ezekre a részletekre figyeltek akkor nagyban megkönnyítitek a munkánkat és jóval gyorsabban tudunk kiszolgálni titeket!:)


Nincsenek megjegyzések: