2012. január 3., kedd

Facebook TOP KÖVETŐK Játék Részletei:


A múlt évben feltettük a TOP KÖVETŐK alkalmazást,ez már egészen jól megszoktátok illetve tapasztaltátok,hogy hogyan is működik!

Mivel újra indult tehát a 2012-es számláló így itten lennénk akkor a részletekkel!

Mint azt már sokan tudjátok, a hozzászólásokért, a post-okért,a lájkokért ad pontokat a rendszer! Ez nem azt jelenti,hogy az őrületbe kell kergetni azzal másokat,hogy sorra lájkoltok mindent,mert ez másoknak nyilván zavaró,mint azt már jelezték többen.
Tehát ez a játék is csak úgy tud kedvetekre működni,ha mindenki valóban a kedvét leli benne!:)

Tehát!! Minden héten szombaton SORSOLJUK KI a hét rajongóját az első 10 TOP követő közül!!! Ő egy hétig viseli a címet és minden hónapban a 4 szerencsés között kisorsolunk egy kis michigan-es gyurmaság összeállítást! (e csomag összetételét mi határozzuk meg és nem minden alkalommal lesz ugyan az!)
Érdemes ám folyamatosan bent lenni az első 10-ben,mert év végén mindenki részt vesz egy ÓRIÁS TOP sorsoláson,akik 2012ben bármely héten benne voltak az első 10-ben. Ezen a sorsoláson a hűségesek nyereménye: 1darab 3.000 FORINTOS utalvány ,2db 2000 FORINTOS utalvány és 3 db 1000 FORINTOS utalvány!
...de ezzel még nincs vége!!!!
Minden hónapban feljegyezzük az első 10 TOP követő pontjait! Ezeket 2013 január első napjaiban összesítjük és a legtöbb pontot szerző RAJONGÓ egy  10.000 Forintos utalványt kap a hűségéért cserébe.
Aki pedig az évben legtöbbször került a hét rajongója címhez külön meglepetést kap!

Tehát ez a játék ismét nagyon összetett lett:) reméljük tetszik majd nektek és csak így első olvasatra lett kicsit tömör:)
Ha bármi kérdésetek van,várjuk szeretettel!

...hogy miért nem az első 3at díjazzuk automatikusan?
Mert van aki nagyon sokat van a gép előtt,így folyamatosan ott tud lenni az első 3ban és van aki keveset van fent és csak úgy van esélye,ha másokat kiakaszt a milliónyi lájkolással. Tehát ezt szeretnénk kiküszöbölni! No meg így egy pötttyet izgalmasabb is lesz a játék!:)

Szép napot nektek:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Először is gratula a gyönyörű remekművekhez.
Azt szeretném megkérdezni, hogy szállítási költség van-e, és ha igen, mennyi?
Egy átlagos nyaklánc körübellül mennyibe kerül?
(Ne haragudj, hogy itt tettem fel a kérdést)

Unknown írta...

Jujjj,ne hari,csak most látom az üzid!! Igen van postaköltség! Utánvétel illetve előre utalással tudunk küldeni ékszereket.
A nyakik ára nagyon eltérő lehet!! facebok-on tudsz nézni árakat is a nyakik alatti leírásban,vagy ha van valami konkrét elképzelésed,akkor írj nekem emilt a michigan.evi@gmail.com címre és meg tudjuk beszélni!
Puszi:Évi